Onze favoriete modellen!

De favoriete wildcamera's van het Wildlife Monitoring Solutions team

Het wordt steeds lastiger om een goede keuze te maken uit het alsmaar groter wordende aanbod van wildcamera's. Wij helpen u daarom een handje door op deze pagina een overzicht te geven van de cameravallen waarvan wij het meest fan zijn. Dat kan zijn omdat ze gewoon het allerbeste presteren, of juist omdat ze over een heel speciale eigenschap beschikken, wat ze uniek of bijzonder maakt. We hebben twee modellen als favorieten gekozen binnen een aantal hoofdcategorieën, welke we hieronder kort uitlichten. Verder naar beneden treft u dan vervolgens de genoemde modellen aan en kunt u daarop klikken om naar de betreffende detailpagina te gaan.

 

Stand-alone wildcamera's met een zichtbare infrarood flits
Bij wildcamera's met een zichtbare infrarood flits ziet u 's nachts bij het maken van opnamen een set rode LEDs oplichten wanneer u recht naar de camera kijkt. Er wordt algemeen gesteld dat dit rode licht niet verstorend werkt voor dieren. Wildcamera's met een zichtbare infrarood flits beschikken over het algemeen over een sterkere belichting en groter flitsbereik.

Browning 2021 Recon Force Elite HP4
Deze gloednieuwe Browning wildcamera levert prachtige nachtopnames en is voorzien van allerlei fijne kneepjes waarmee de wildcamera perfect aansluit op het gewenste doel! Zo kunt u o.a. de flits, het detectiebereik, de detectietijd en de videokwaliteit aanpassen.

Wilsus Accento met Leica lens
De Wilsus accento staat bekend om zijn verbluffende beeldkwaliteit. Met de groothoeklens van maar liefst 100° krijgt u gemakkelijker de omgeving en dier - of groep dieren - in z'n geheel op beeld. De ideale wildcamera voor in uw tuin!

 

Stand-alone wildcamera's met een volledig onzichtbare infrarood flits
Wildcamera's uitgerust met een onzichtbare infrarood flits worden het minst opgemerkt, met name door mensen. Een uitstekende eigenschap voor een beveiligingscamera en een goede afweging bij risico op diefstal of vandalisme.

Browning 2021 Spec Ops Elite HP4
Deze gloednieuwe Browning wildcamera is niet alleen de ultieme cameraval om de wat schuwere dieren vast te leggen, maar functioneert ook goed als een beveiligingscamera! De wildcamera is voorzien van allerlei fijne kneepjes waarmee de wildcamera perfect aansluit op het gewenste doel! Zo kunt u o.a. de flits, het detectiebereik, de detectietijd en de videokwaliteit aanpassen.

Browning 2020 Patriot
De Patriot is Browning's nieuwste aanwinst binnen de dubbele lens technologie. De sensor- en lenscombinatie is nauwkeurig afgestemd om zowel overdag als 's nachts heldere en haarscherpe beelden te leveren. De dubbele lens maakt de wildcamera echt geruisloos!

 

Bluetooth wireless wildcamera's
Bluetooth wireless wildcamera's zijn in staat om middels een app op uw telefoon of tablet via bluetooth een verbinding te maken. Op deze manier kunt u op geringe afstand van uw wildcamera (doorgaans maximaal 10-15 meter) de gemaakte beelden in verkleind formaat downloaden. Tevens kunt u op deze afstand de instellingen in de camera aanpassen. Dergelijke cameravallen zijn vooral interessant bij plaatsing op erg moeilijk bereikbare locaties (zoals hoog in een boom bij een vogelnest) en op plekken waar je zo min mogelijk wilt verstoren. Er zijn momenteel nog maar weinig modellen beschikbaar met deze functionaliteit.

Browning Defender 850
Een revolutionair model binnen de Browning wildcamera’s! De cameraval beschikt namelijk over een ingebouwde Bluetooth- en Wifi functionaliteit, waarmee u via de App op geringe afstand camerabeelden kunt aflezen en de instellingen kunt aanpassen. Ideaal voor moeilijk bereikbare locaties of wanneer u de desbetreffende locatie minimaal wilt verstoren! Verder is dit een van de kleinste wildcamera's op de markt, wat het mogelijk maakt om deze heel onopvallend te plaatsen.

 

Simkaart wireless wildcamera's (4G wildcamera's)
Met deze modellen is het mogelijk om met behulp van een simkaart, op onbeperkte afstand camerabeelden te ontvangen via e-mail of een cloud-server, zonder de vereiste van een bestaand WiFi netwerk. Zo weet u direct wanneer er iets in de buurt van uw wildcamera is gekomen. Met de wireless functionaliteit is het tevens mogelijk om een commando te sturen naar de wildcamera om bijvoorbeeld een beeld van dat moment te verkrijgen of om instellingen in de camera aan te passen.

Snyper Commander 4G Wireless
Deze populaire wireless wildcamera levert prachtige dag- en nachtbeelden en is verkrijgbaar met een reguliere zoomlens met een beeldhoek van 50 graden of met een groothoeklens van 100 graden. Met de groothoeklens krijgt u gemakkelijker de omgeving en dier - of groep dieren - in z'n geheel op beeld. De gemaakte beelden kunnen rechtstreeks worden doorgestuurd naar uw mail of naar een ftp server. Dit model kan worden uitgerust met iedere gewenste simkaart, waaronder ook bijvoorbeeld de Supersim simkaartjes. Verder beschikt deze cameraval over een Nederlandstalig menu en een uitgebreide Nederlandstalige handleiding. Dit maakt het werken met deze wildcamera erg eenvoudig!

Spypoint Link Micro LTE
Dit is het mini wireless cameramodel van Spypoint. Het gebruiksgemak en betaalbaarheid maakt dit een uitermate geschikte cameraval voor de beginnende wildcameragebruiker. De sensorgevoeligheid van de cameraval is in te stellen naar eigen voorkeur (low, medium, high). Zo kunt u kiezen voor een hoge gevoeligheid om kleinere dieren gemakkelijker op de camera te krijgen of juist voor een lage gevoeligheid om het aantal 'valse triggers' te verminderen.

 FREE SHIPPING order over € 250
 Need help? +31 6 19 550 336