Snyper trail cameras

De cameravallen van Snyper vallen in het hobbyisten segment. De eerste Snyper modellen zijn in 2015 geïntroduceerd. Snyper is dus nog redelijk nieuw in de markt, maar ze bieden innovatieve, goede, en betaalbare cameravallen en hebben zo toch een plekje in de markt veroverd.

Het meest aansprekende en unieke model van Snyper is de Commander 3G. Dit model kan namelijk uitgerust worden met een simkaart van iedere willekeurige provider. Voordeel is dat de cameraval de gemaakte beelden dan rechtstreeks over kan zenden naar een telefoon, emailadres, of FTP-server. Zo weet u binnen 30 seconden na het maken van de foto of video wat er in beeld is geweest en kunt u indien gewenst meteen actie ondernemen. Deze functionaliteit maakt dit model uitermate geschikt als beveiligingscamera voor afgelegen plekken, omdat er geen enkele voorziening voorhanden hoeft te zijn. Er hoeft dus geen stroom of vaste netwerkverbinding op de locatie aanwezig te zijn. De enige vereiste is mobiele netwerkdekking van de telecom provider maar dat is op de meeste plekken geen probleem. Naast de toepassing als beveiligingscamera is dit model ook heel geschikt om te gebruiken bij de monitoring van vangkooien. Zodra er een dier in de kooi zit, krijgt u binnen een minuut een foto doorgestuurd en kunt u dus meteen naar de val toe om actie te ondernemen. Dit voorkomt vele loze controles! Het is met dit model ook mogelijk om een sms te sturen naar de camera met het verzoek om op dat moment een foto te maken en deze naar u terug te sturen. Zo ziet u dus meteen of alles nog naar behoren werkt, de cameraval nog goed gericht staat en er geen gekke dingen gebeurd zijn voor de cameraval.

Mocht u overwegen om een wildcamera met MMS / EMAIL functionaliteit aan te schaffen, dan is het goed om te weten dat wij deze eventueel ook volledig ingesteld met een prepaid simkaart kunnen leveren. Zo hoeft u zelf niet meer te puzzelen om de camera in te stellen met de simkaart en weet u zeker dat het werkt. De meerprijs voor deze service bedraagt € 29,95 per camera en is rechtstreeks als accessoire mee te bestellen op de detailpagina van de betreffende cameravallen.

Tot slot hebben alle modellen van Snyper een ingebouwde kleurenviewer. Met deze kleurenviewer kunt u al meteen in het veld de foto's en video's die gemaakt zijn bekijken. Tevens kunt u de viewer gebruiken om de plaatsing van de camera te vergemakkelijken, doordat u een paar testfoto’s kunt maken en deze vervolgens meteen op de viewer kunt bekijken om te zien of de cameraval goed gericht staat.

U kunt alle modellen hieronder terugvinden en direct bestellen! Ook vindt u hieronder nog meer informatie, uitgebreide specificaties, producthandleidingen, en voorbeeldmateriaal op de detailpagina van iedere specifieke cameraval. U kunt ook meerdere modellen toevoegen aan een vergelijking om zo snel en eenvoudig te zien wat de voornaamste verschillen tussen de modellen zijn. Tot slot willen we u er graag op wijzen dat alle cameravallen standaard zónder benodigde accessoires geleverd worden en u dus nog minimaal een set batterijen en een geheugenkaart nodig hebt om met de wildcamera aan de slag te kunnen. Deze en andere accessoires zoals een speciale veiligheidsbehuizing en een gecamoufleerd kabelslot zijn uiteraard ook bij ons mee te bestellen. Hiervoor is een overzichtelijke en eenvoudige functionaliteit ingebouwd op de detailpagina van iedere cameraval, maar uiteraard zijn de accessoires ook allemaal terug te vinden onder het hoofdkopje “Accessoires”.

 1. Snyper Commander 4G WIRELESS

  The Snyper Commander 4G Wireless is very similar to the Snyper General 3G Wireless. However, this model features a 4G connection, and is thus even faster in sending images to your mobile phone number or e-mail address. The wireless functionality makes this cameratrap ideal for observing remote places (e.g. bird's nest) and for security purposes (e.g. vacation home). It is also possible to send a text message to the camera and immediately see if the cameratrap is working properly. Additional specifications of the Snyper Commander 4G Wireless are:
  - Detection range of 20 meters / Flash range of 15 meters
  - Maximum photo resolution of 12MP / 1080p Full HD video resolution
  - Hybrid functionality and time-lapse

  Learn More

  As low as: €349.00

  €399.00
  |Add to compare
 2. Snyper General 3G WIRELESS

  Please note: this product is no longer available, due to the future phasing out of the 3G network. There are two good alternatives to look at, namely:

  1. Snyper Commander 4G Wireless. This is our most sold 4G WIRELESS wildlife camera model and in fact the 4G variant of the Snyper General 3G Wireless. The Snyper Commander has the fastest response and recovery time of our 4G cameras, is very reliable, has good detection, and is available in two lens versions. The standard lens version is a zoom lens with a 52-degree angle of view. The alternative lens version is a wide-angle lens with a 100-degree angle of view. Depending on purpose and placement, one lens angle variant is more optimal than the other.
  2. Bolyguard MG984G-36M 4G Wireless. This is an alternative 4G model within the range of BolyGuard. This camera has an image angle of approximately 50 degrees and can make images available online (Molnus) via a cloud server.

  Learn More

  As low as: €275.00

  €299.00
  |Add to compare
 3. Snyper Solar Panel (12V)

  This is a solar panel (12V) made for the Snyper trail cameras.

  Learn More

  €59.95
  |Add to compare
 4. Snyper power adapter

  Deze netstroomadapter is speciaal ontwikkeld voor de Snyper cameravallen. Het is een 12V netstroomadapter met een Nederlandse stekker. Dus als je de beschikking hebt over netstroom op de locatie van plaatsing, dan kan je de camera met deze netstroomadapter het hele jaar rond laten draaien!

  Learn More

  €24.95
  |Add to compare
 FREE SHIPPING order over € 250
 Need help? +31 6 19 550 336