Primos trail cameras

Primos HuntingPrimos Hunting is een écht jachtmerk. Ze zijn al vele jaren actief in de markt en zijn vooral bekend van de imitatiegeluiden van het wild, maar ook lokmiddelen, kleding, en andere jachtgerelateerde artikelen. Ook heeft Primos al een aantal jaren wildcamera's in hun assortiment. Wij hebben besloten om Primos wildcamera's van het type "Proof Cam" in ons assortiment op te nemen, omdat deze een heel specifieke doelgroep kunnen bedienen. De Primos Proof Cam wildcamera's zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze super-eenvoudig instelbaar zijn (grotendeels met schuifknoppen en geen ingewikkeld menu), en geen dure maar onnodige specificaties en extra's hebben, waar veel hobbyisten of jagers niet op zitten te wachten.

De wildcamera's van Primos zijn daarom uitermate geschikt voor mensen die weinig technische kennis en/of interesse hebben, maar die vooral een wildcamera willen die in staat is om snel en eenvoudig in beeld te brengen welke dieren (of mensen) in een bepaald gebied voorkomen. De wildcamera's van dit merk kunnen heel snel en eenvoudig ingesteld worden en kunnen zowel foto's als video's maken. 

Er zijn drie modellen in de Primos Proof Cam serie, de Proof Cam 1, de Proof Cam 2, en de Proof Cam 3. De verschillen zijn eenvoudig: de Primos Proof Cam 1 is het meest eenvoudige en goedkope model, welke een zichtbare infrarood flits heeft en een standaardgroene behuizing. De Proof Cam 2 heeft ook een zichtbare infrarood flits, maar dan met een camouflageprint behuizing. De Proof Cam 3 kan gezien worden als het topmodel in deze serie en heeft een volledig onzichtbare infrarood flits, met een camouflageprint behuizing. De Proof Cam 1 kan foto's maken in 10MP resolutie, terwijl de Proof Cam 2 en 3 dit in 12MP resolutie kunnen. Video's kunnen voor alle modellen in 720p HD resolutie (met geluid) opgenomen worden. Alle modellen hebben ook een Time Lapse functie.

De Primos Proof Cam modellen zijn uitermate geschikt als wildcamera voor op het jachtterrein, als beveiligingscamera, als monitoringsinstrument op bijvoorbeeld wildviaducten (ecoducten), of gewoon als hobbymatig instrument waarmee de mooiste foto's of video’s kunnen worden gemaakt van dieren die normaal nooit zo dicht voor de camera komen of snel verstoord worden door menselijke activiteit. Een geavanceerde PIR-bewegingssensor detecteert het object van interesse (mens of dier) en maakt automatisch een set foto’s of een video opname.

U kunt alle modellen hieronder terugvinden en direct bestellen! Ook vindt u hieronder nog meer informatie, uitgebreide specificaties, producthandleidingen, en voorbeeldmateriaal op de detailpagina van iedere specifieke cameraval. U kunt ook meerdere modellen toevoegen aan een vergelijking om zo snel en eenvoudig te zien wat de voornaamste verschillen tussen de modellen zijn. Tot slot willen we u er graag op wijzen dat alle cameravallen standaard zónder benodigde accessoires geleverd worden en u dus nog minimaal een set batterijen en een geheugenkaart nodig hebt om met de wildcamera aan de slag te kunnen. Deze en andere accessoires zoals een speciale veiligheidsbehuizing en een gecamoufleerd kabelslot zijn uiteraard ook bij ons mee te bestellen. Hiervoor is een overzichtelijke en eenvoudige functionaliteit ingebouwd op de detailpagina van iedere cameraval, maar uiteraard zijn de accessoires ook allemaal terug te vinden onder het hoofdkopje “Accessoires”.

 1. Primos Proof Cam 03

  The Primos Proof Cam 3 is almost identical to the Primos Proof Cam 2, but features an invisible infrared flash. Like the other Primos cameras, this cameratrap is very easy to use, ideal for those who have less affinity with camerataps. Other specifications of the Primos Proof Cam 3 are:
  - Detection range of 20 meters / Flash range of 17,5 meters
  - Maximum photo resolution of 16MP / 720p HD video resolution 

  Learn More

  As low as: €199.00

 2. Primos Proof Cam 2

  The Primos Proof Cam 2 is almost identical to the Primos Proof Cam 1, but with better specifications. Like the other Primos cameras, this cameratrap is very easy to use, ideal for those who have less affinity with camerataps. In contrary to the Primos Proof Cam 3, this cameratrap features a visible infrared flash. Other specifications of the Primos Proof Cam 3 are:
  - Detection range of 24 meters / Flash range of 24 meters
  - Maximum photo resolution of 16MP / 720p HD video resolution 

  Learn More

  As low as: €169.00

 3. Primos Proof Cam 1

  The Primos Proof Cam 1 is the cheapest version of the Primos Proof Cam series. This cameratrap is very easy to use, ideal for those who have less affinity with camerataps. Unlike the Primos Proof Cam 3, this camera features a visible infrared flash. Other specifications of the Primos Proof Cam 1 are:
  - Detection range of 20 meters / Flash range of 20 meters
  - Maximum photo resolution of 12MP / 720p HD video resolution 

  Learn More

  As low as: €149.00

 FREE SHIPPING order over € 250
 Need help? +31 6 19 550 336