Moultrie trail cameras

Moultrie Game Cameras - onze nieuwste aanwinst!

Moultrie LogoSinds 2018 hebben wij een nieuw merk in ons assortiment opgenomen: Moultrie! Moultrie is al jaren een bekend merk in de wereld van wildcamera's. De camera's in het assortiment van Moultrie hebben een heel mooie prijs- / kwaliteitverhouding. U krijgt dus veel waar voor uw geld. Er zijn veel verschillende types op de markt, en ieder jaar introduceert Moultrie weer nieuwe modellen, dus het is belangrijk om goed onderscheid te maken tussen de verschillende series en de daarin vallende modellen.

De Moultrie series

Op dit moment heeft Moultrie 4 verschillende series in het assortiment:

  • De A-serie (All-purpose Series); een serie met alledaagse, makkelijk te gebruiken, effectieve en betrouwbare modellen.
  • De M-serie (Management Series); in deze series treffen we modellen met iets betere specificaties en instelmogelijkheden dan de A-serie.
  • De P-serie (Panoramic Series); Hieronder vallen de wildcamera modellen met een panorama lens. Met deze wildcamera worden net zoveel beelden van de omgeving gemaakt als met 2 of 3 traditionele cameravallen.
  • De S-serie (Signature Series); Dit zijn de meer professionele modellen van Moultrie. Volgepakt met de laatste technologie op wildcamera gebied, en met een breed scala aan instelmogelijkheden voor bijna iedere toepassing.

Binnenkort hier verkrijgbaar

Op dit moment werken we achter de schermen aan het toevoegen van alle cameravallen en accessoires in het assortiment van Moultrie. We doen altijd ons uiterste beste om alle specificaties zo volledig mogelijk op te nemen bij onze producten, en een zo compleet mogelijke productbeschrijving te maken. Maar binnenkort zult u dus hieronder alle wildcamera's van Moultrie in ons assortiment aantreffen. Bent u echter op dit moment al op zoek naar een specifieke wildcamera van Moultrie, neem dan even contact met ons op via het contactformulier op onze website. We reageren dan zo snel mogelijk op uw vraag, en kunnen u vast al snel helpen aan het model waarnaar u op zoek bent! Ook als u juist op zoek bent naar een specifiek model van een ander merk, vragen wij u om even contact met ons op te nemen, want wellicht kunnen wij dit model tóch voor u leveren, of u anders adviseren wat een passend alternatief zou kunnen zijn voor uw toepassing!

Moultrie, the most trusted brand of game cameras!

 FREE SHIPPING order over € 250
 Need help? +31 6 19 550 336