64GB Sandisk SDHC memory card

€29.95
De Sandisk SDHC Ultra 100MB/s Class 10 zorgt er met een transfersnelheid tot 100 MB/s voor dat de gemaakte beelden zeer snel worden weggeschreven naar de geheugenkaart. Deze SD-kaart is daardoor uitermate geschikt voor cameravallen. Hij zorgt ervoor dat de reactie- en hersteltijd van uw cameraval minimaal blijven en is in staat om FULL HD (1080p) videobeelden snel weg te schrijven. De geheugenkaarten zijn leverbaar in 16GB, 32GB en 64GB formaat.

De Sandisk SDHC geheugenkaart zorgt er met een transfersnelheid tot 100 MB/s voor dat de gemaakte beelden zeer snel worden weggeschreven naar de geheugenkaart.

Deze Sandisk SDHC geheugenkaart is daardoor uitermate geschikt voor cameravallen. Hij zorgt ervoor dat de reactie- en hersteltijd van uw cameraval minimaal blijven en is in staat om FULL HD (1080p) videobeelden snel weg te schrijven. Sandisk SDHC Ultra geheugenkaarten zijn niet alleen snel maar ook zeer betrouwbaar.

De Sandisk SDHC geheugenkaart is bestand tegen extreme temperaturen, schokken en zelfs tegen water.

More Information
Accessories suitable / intended for Trail cameras, Thermal cameras and night vision devices, Nest box cameras and live streaming, Acoustic monitoring devices, Custom-built camera trap systems
Write Your Own Review
You're reviewing:64GB Sandisk SDHC memory card
We found other products you might like!