Vind de juiste wildcamera dankzij onze keuzehulp

- de sleutel tot de ideale wildcamera -

 

Omdat het vinden van de perfecte wildcamera soms een hele opgave is, heeft Wildlife Monitoring Solutions de keuzehulp ontwikkeld. Hier kunt u zien welke camera’s passen bij uw wensen en uw toepassingen. Als u er nog niet uitkomt, helpen onze specialisten u uiteraard graag met gedegen advies over onze topproducten.

De perfecte wildcamera vindt u met de keuzehulp

Tegenwoordig bestaan er vele verschillende wildcamera’s, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Middels deze keuzehulp helpen we u graag bij het vinden van de meest geschikte wildcamera voor uw toepassing. Een wildcamera met wireless functionaliteit is bijvoorbeeld ideaal als u de beelden direct wilt laten doorsturen. Als u het belangrijk vindt om verstoring te beperken, kunt u een onzichtbare camera aanschaffen. Wilt u opnames maken op vaste tijdsintervallen (bijvoorbeeld eens per dag of ieder uur)? Dan raadt onze keuzehulp waarschijnlijk een wildcamera met timelapse functionaliteit aan. Wat u ook zoekt; bij ons vindt u, dankzij de keuzehulp, gegarandeerd de wildcamera die aan uw wensen voldoet.

Stukje geschiedenis

Over de afgelopen decennia is het gebruik van wildcamera’s enorm toegenomen en worden ze voor talloze doeleinden gebruikt. Echter bestaan cameravallen al bijna 120 jaar en beschikken ze over een rijke historie. De uitvinding begon bij een Amerikaanse congresman George Shiras III. Hij gebruikte een techniek van de Ojibwa stam, ‘jacklighting’. Hierbij werd een pan met vuur vooraan de kano geplaatst en nam de jager achterin plaats, in het donker. De gloed van het vuur trok het dier aan, waardoor het binnen het bereik van de jager kwam. George Shiras III kwam op het idee om het vuur en het geweer te vervangen met een kerosinelamp en een camera. Shiras gebruikte een draad die de camera en de flits activeerde, zodra het werd verstoord. De flitsen bestonden uit een verblindende en luide explosie van magnesiumpoeder. Dit maakte het een zeer effectieve - en verstorende – manier om op afstand wilde dieren in de nacht te fotograferen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot geweldige foto’s van wilde en cryptische dieren, die in 1906 in het ‘National Geographic’ tijdschrift verschenen.

Koop de ideale camera

Door gebruik te maken van onze keuzehulp, vindt u gegarandeerd de wildcamera die aan uw wensen voldoet. Bij ons ontvangt u altijd een wildlife camera van topkwaliteit. Bent u na het gebruik van de keuzehulp nog niet zeker welke wildcamera u wilt? Neem dan gerust contact op met onze experts via info@wildlifemonitoringsolutions.nl of +316 43 444 755.

START DE WILDCAMERA KEUZEHULP