Deskundig advies Gratis levering vanaf € 50,- Handige keuzehulp

Een cameraval van topkwaliteit

Voor een cameraval van uitstekende kwaliteit kijkt u bij Wildlife Monitoring Solutions. In ons uitgebreide assortiment vindt u allerlei soorten camera’s. Als u een toestel voor een specifieke toepassing zoekt, adviseren wij u graag. U vindt ook meer informatie over de specificaties op de productpagina’s.

De juiste cameraval kiezen

Tegenwoordig zijn er vele soorten wildlife camera’s te vinden. Ook in ons aanbod vindt u uiteenlopende toestellen met verschillende specificaties. Gebruik de filters om op bepaalde functies te zoeken, zoals een camera met wifi functionaliteit. U vindt ook modellen voor specifieke toepassingen, zoals een webcamera voor in een nestkast. Wilt u meteen accessoires voor uw cameraval bestellen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bekijk bijvoorbeeld onze camerabehuizingen die het toestel tegen schade en diefstal beschermen. Als u niet weet waar u moet beginnen, bieden wij u graag advies aan over de juiste producten voor uw toepassing.

Informeer naar de specificaties van onze camera’s

Als u een wildcamera wilt kopen, zit u goed bij onze webshop. Dankzij ons brede aanbod vindt u zeker de cameraval waar u naar op zoek bent. Wilt u meer informatie over onze producten? Bekijk dan onze kennisbank of vraag onze specialisten om advies. Stuur hiervoor een e-mail naar info@wildlifemonitoringsolutions.nl of bel naar +316 43 444 755.

Filter  
  1. Type of trail camera Standard local storage Remove this filter
  2. Time Lapse function No Remove this filter
Clear All
Type of trail camera  
Time Lapse function  
Maximum photo resolution  
Detection distance  
Flash range  
Field of view  
Picture trigger speed  
Video trigger speed  
Picture recovery speed  
Video recovery speed  
Maximum daytime video length  
Maximum nighttime video length