32GB Sandisk MICRO SDHC memory card

BrandSandisk
€19.95
De Sandisk MICRO SDHC Ultra 80MB/s Class 10 MICRO SD geheugenkaart zorgt er met een transfersnelheid tot 80 MB/s voor dat de gemaakte beelden zeer snel worden weggeschreven naar de geheugenkaart. Deze MICRO SD kaart is de perfecte kaart voor de Reconyx MicroFire modellen en voor de Browning Defender modellen. Dit zijn namelijk de enige wildcamera modellen in ons assortiment die werken met MICRO SD kaarten. Sandisk MICRO SDHC Ultra geheugenkaarten zijn niet alleen snel maar ook zeer betrouwbaar. Ze zijn bestand tegen extreme temperaturen, schokken en zelfs tegen water.

De Sandisk MICRO SDHC geheugenkaart zorgt er met een transfersnelheid tot 80 MB/s voor dat de gemaakte beelden zeer snel worden weggeschreven naar de geheugenkaart.

Deze Sandisk MICRO SDHC geheugenkaart is daardoor uitermate geschikt voor cameravallen. Hij zorgt ervoor dat de reactie- en hersteltijd van uw cameraval minimaal blijven en is in staat om FULL HD (1080p) videobeelden snel weg te schrijven. Sandisk MICRO SDHC Ultra geheugenkaarten zijn niet alleen snel maar ook zeer betrouwbaar.

De Sandisk MICRO SDHC geheugenkaart is bestand tegen extreme temperaturen, schokken en zelfs tegen water.

Welke wildcamera's werken met MICRO SDHC geheugenkaartjes?

  • Alle Reconyx MicroFire modellen
  • De Browning Defender 850 en de Browning Defender 940

LET OP: Alle andere modellen cameravallen in ons aanbod werken met stadnaard SD geheugenkaarten, dus niet met MICRO variant. Zorg dus dat u de juiste geheugenkaart voor uw wildcamera bestelt!

More Information
Accessories suitable / intended for Trail cameras, Thermal cameras and night vision devices, Nest box cameras and live streaming, Acoustic monitoring devices, Custom-built camera trap systems
Brand Sandisk
Write Your Own Review
You're reviewing:32GB Sandisk MICRO SDHC memory card
We found other products you might like!