Print

Reconyx cameravallen

Reconyx is de absolute topklasse onder de cameravallen. Wij zijn zowel dealer van de "Hyperfire Outdoor Series" (de HC500, de HC550 en de HC600), de "Hyperfire Professional Series" (de PC800, de PC850 en de PC900) en van de "Hyperfire Security Series" (de SC950 en de SM750). Zowel de Outdoor- als de Security modellen zijn rechtstreeks in de webshop te verkrijgen, terwijl de Professional modellen alleen op aanvraag leverbaar zijn. Binnen de Outdoor serie en binnen de Professionele serie zitten de verschillen tussen de modellen vooral in het type flits. De HC500 en de PC800 hebben een zogenaamde LOW-GLOW infrarood flits (nauwelijks zichtbaar als een zachtrode gloed wanneer men rechtstreeks naar de camera kijkt), de HC600 en de PC900 hebben een NO-GLOW infrarood flits (deze flits is écht volledig onzichtbaar) en de HC550 en de PC850 hebben een WITTE LED-flits, waardoor deze modellen zowel overdag als 's nachts kleurenfoto's kunnen maken. Het is vooral belangrijk om in gedachten te houden wáár u de cameraval precies voor wilt gebruiken als u een keuze wilt maken tussen de verschillende flitstypes. Ook de keuze tussen de Outdoor modellen en de Professionele modellen is vooral afhankelijk van de toepassing die u in gedachten heeft. De Professionele modellen zijn een flink stukje duurder, maar bieden ook meer uitgebreide instel- en uitbreidingsmogelijkheden. Een gemiddelde gebruiker heeft deze extra opties echter meestal niet nodig. Maar vooral wanneer het bijvoorbeeld gaat om wetenschappelijk onderzoek, kan het toch nodig zijn om te kiezen voor de Professionele modellen. Meer informatie over de Professionele modellen vindt u hier.

Als u de cameraval vooral wilt gaan gebruiken voor hobbymatig fotograferen van wild op uw eigen terrein, dan kunt u wellicht volstaan met de HC500. Als u de cameraval echter vooral wilt gebruiken ter identificatie en monitoring van marterachtigen, is het beter om te kiezen voor een model dat ook 's nachts kleurenfoto's maakt, de HC550 dus. Zal de cameraval op een openbare plaats komen te staan, of op een plek waar diefstal of vandalisme een risico is, dan wilt u misschien dat de camera zo min mogelijk opvalt en kunt u dus het beste kiezen voor de HC600 met zijn onzichtbare flits. Tot slot reageren sommige diersoorten op een zichtbare flits, wat tot verstoring van het natuurlijke gedrag zou kunnen leiden. Anderzijds levert dit juist vaak wel extra mooie foto's op, omdat de dieren vaak even recht naar de camera kijken. Een moeilijke afweging dus, maar wij staan altijd voor u klaar om u in specifieke situatie van advies te voorzien.

Sterke punten van de Reconyx modellen zijn vooral de ongeëvenaarde triggersnelheid van 0.2 seconden (u mist dus nooit een dier dat voor de camera langs loopt), de burst-functie van maximaal 10 foto's per trigger met bijna 2 foto's per seconde (waardoor u altijd wel een mooie foto van ieder dier vastlegt), en tenslotte de ultrasnelle hersteltijd na een trigger. De Reconyx modellen kunnen namelijk meteen na het maken van de laatste foto in een trigger weer opnieuw getriggerd worden en dus weer een serie foto's maken. Hierdoor ontstaat een opeenvolgend beeld van foto's van een dier dat de camera passeert (zogenaamde Near-Video technologie). Deze zijn vervolgens eenvoudig om te zetten tot een video. Kijkt u voor een paar voorbeelden eens HIER op ons Youtube kanaal!

Sinds 2012 heeft Reconyx ook een tweetal speciaal ontwikkelde beveiligingscamera's op de markt gebracht. Deze cameravallen zijn uniek in hun soort. Ze leveren hoge kwaliteit beveiligingsbeelden en hoeven niet in de buurt van een stroombron geplaatst te worden omdat ze op batterijen werken. De SC950 is een beveiligingscamera welke vooral toegepast kan worden om overzicht te houden over bijvoorbeeld een parkeerterrein of een bedrijfsruimte, terwijl de SM750 een speciale kentekenplaatcamera is. Deze camera maakt zowel overdag als 's nachts alleen zwart-wit foto's, waarop kentekenplaten altijd duidelijk leesbaar zijn. Ideaal dus als toegangscontrole bij bijvoorbeeld een slagboom of toegangshek. Een ander groot voordeel van deze beide modellen is dat ze volgens een vast tijdschema aan- en uit te schakelen zijn (bijvoorbeeld overdag uit en 's nachts aan) en dat het geheugenkaartje zichzelf automatisch overschrijft (en dus nooit vol is).

U kunt alle modellen hieronder terugvinden en direct bestellen! Ook vindt u hieronder nog meer informatie per model. Tot slot willen we u er graag op wijzen dat alle cameravallen standaard zónder benodigde accessoires geleverd worden en u dus altijd nog minimaal een set batterijen en een geheugenkaart nodig heeft om met de camera aan de slag te kunnen. Deze en andere accessoires zoals een speciale veiligheidsbehuizing en een gecamoufleerd kabelslot zijn uiteraard ook bij ons mee te bestellen.€549.00
€499.00 (incl. 21 % btw)
U bespaart: €50.00Dit is het basismodel van Reconyx. Deze cameraval heeft een nauwelijks zichtbare infrarode flits en een supersnelle reactietijd. Nu in de aanbieding van 549 euro voor slechts 499 euro! Nergens goedkoper!!
[Productdetails...]

€125.00 (incl. 21 % btw)Dit zonnepaneel kunt u aansluiten aan uw Bushnell cameraval om zo de levensduur van de batterijen te verlengen. Ideaal als de camera maar sporadisch bezocht kan worden of als er veel activiteit rondom de camera is!
[Productdetails...]


€649.00
€599.00 (incl. 21 % btw)
U bespaart: €50.00Dit is het absolute topmodel van Reconyx. Deze cameraval heeft een compleet onzichtbare infrarode flits en een supersnelle reactietijd. Nu in de aanbieding van 649 euro voor slechts 599 euro!! Nergens goedkoper!
[Productdetails...]

€649.00 (incl. 21 % btw)Dit is het nieuwste model van Reconyx. Deze cameraval heeft een witte LED flits, waardoor u dus ook 's nachts kleurenfoto's kunt maken! Ideaal voor bijvoorbeeld identificatie van marterachtigen.
[Productdetails...]


€699.00
€599.00 (incl. 21 % btw)
U bespaart: €100.00Dit is één van de twee professionele beveiligingscamera modellen van Reconyx. Deze cameraval heeft een compleet onzichtbare infrarood flits en is speciaal ontwikkeld om foto's te maken van kentekenplaten. De camera kan op vaste tijden aan en uit staan.
[Productdetails...]

€699.00 (incl. 21 % btw)Dit is één van de twee professionele beveiligingscamera modellen van Reconyx. Deze cameraval heeft een compleet onzichtbare infrarood flits en kan volgens een vast schema in- en uitgeschakeld zijn.
[Productdetails...]


€49.95 (incl. 21 % btw)Deze metalen behuizing biedt een solide beveiliging van de camera tegen iedere beschadiging of diefstal, zeker in combinatie met een Master Lock Python kabelslot. Een hangslot is los mee te bestellen.
[Productdetails...]

€59.95 (incl. 21 % btw)Deze HEAVY DUTY metalen behuizing biedt een extra solide beveiliging van de camera tegen beschadiging of diefstal, zeker in combinatie met een Master Lock Python kabelslot.
[Productdetails...]


€19.95 (incl. 21 % btw)Handige boomvork om uw cameraval eenvoudig te monteren aan een boom of paal. De boomvork kan gebruikt worden met alle modellen van Bushnell, Reconyx, Scoutguard en Uway.De boomvork is volledig zwenkbaar en draaibaar.
[Productdetails...]

€34.95
€29.95 (incl. 21 % btw)
U bespaart: €5.00Deze speciaal gefabriceerde kabelsloten in camouflagekleur zijn uitermate geschikt om cameravallen veilig in de openbare ruimte te plaatsen. Het is mogelijk tot 4 Python sloten met 1 unieke sleutel te bestellen. nu van 34.95 voor 29.95.
[Productdetails...]


€29.95
€24.95 (incl. 21 % btw)
U bespaart: €5.00Dit kabelslot is uitermate geschikt om cameravallen veilig in de openbare ruimte te plaatsen! Het slot past op alle cameravallen en veiligheidsbehuizingen in ons assortiment! Ieder slot heeft een uniek slotnummer. Nu van € 29.95 voor € 24.95.
[Productdetails...]


  • «« Begin
  • « Vorige
  • 1
  • Volgende »
  • Einde »»


Toon #  
Resultaten 1 - 11 van 11